MZ18XG

MURATORI MZ18XG er vores kraftigste stennedlægningsfræser.

En maskine, fire funktioner:

1: Fræsning

2: Stennedlægning

3: Udjævning

4. Jordpakning

Den har dobbelt kædetræk, dvs. kædetræk i begge sider, den har kraftigere knivbom samt større hus, der giver mulighed for større gennemstrømning af jord, sten og andre partikler. Den store fordel ved maskinen er, at den sørger for at der ikke er sten, jordknolde, ler knolde, myremalm i arbejdsdybden/roddybden. Den knuser og nedlægger også rødder efter majsplanter. Kørespor fra f. eks gylle, kalk, gødningsvogne og traktor fjernes også fra så-bed med stennedlægningsfræseren. Marken er gjort klar i en arbejdsgang. MZ18XG kan med stor fordel anvendes til dyrkning af kartofler, gulerødder, løg, jordbær + mange andre grøntsager.

Denne stennedlægger, er konstrueret specielt til at lægge sten og andre materialer dybere i jorden end traditionelle stennedlægningsfræsere. Dette gør det muligt at bearbejde det øverste jordlag bagefter uden at det nedlagte materiale kommer op igen. Jordknolde, ler knolde, sten, myremalm mm (alle partikler større end 35 mm) bliver lagt i jorden i en arbejdsgang. Jordknolde og ler knolde er knust efter behandlingen. Maskinen leveres med special kraftoverføring med automatisk kobling, der aldrig skal justeres. En maskine med en stor kapacitet og lave vedligeholdelses omkostninger.

Prisen er inklusiv rørtromle og sidetallerken (alternativt gittertromle). En maskine med en stor kapacitet og lave vedligeholdelses omkostninger.

Sønderup Maskinhandel A/S har importeret MURATORI produkter siden 1994. Vi var nogle af de første til at introducere stennedlægnings fræsning i Danmark og har en stor specialviden om det. Muratori har igennem årene udviklet en række stennedlægningsfræsere - så vi kan præsentere et program der rummer stennedlægningsfræsere fra 62 cm (til tohjulede traktorer) til 405 cm. Vi har 7 forskellige modeller af stennedlægningsmodeller i programmet og kan derfor altid finde en model, der passer til jer.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Vi er en handelsvirksomhed, der har specialiseret os i at importere park- og anlægsmaskiner.

Læs cookiedeklaration.

Kontaktoplysninger

Sønderup Maskinhandel A/S

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: +45 98653255

E-mail: mail@fbdk.dk