MZ62SXL

MURATORI MZ6 SXL stennedlægningsfræser

En maskine, 5 funktioner:

1: Fræsning

2: Stennedlægning

3: Udjævning

4: Såning (ekstra udstyr)

5: Jordpakning

Tidsbesparelse og et godt stykke arbejde er de vigtigste egenskaber ved denne maskine.

MURATORI MZ62 SXL er vores meste solgte model gennem årene, det er en særdeles pålidelig maskine, der laver et flot stykke arbejde. Stennedlægningsfræseren MZ62 SXL løser behovet for mini maskiner, der kan udføre forskellige opgaver på en gang. Med en Muratori stennedlægningsfræser er det nemt at føje disse ting sammen, idet denne maskine kan leveres til brug for traktorer fra 20 HK.

Der kan leveres to forskellige typer såmaskiner til MZ62SXL, Jolly rustfri så kasse eller ØKO-TURBO AIR. ØKO-TURBO AIR udmærker sig ved at kunne så vildt blandinger og blomsterenge pga. dens fleksible ud sånings mængde.


​En stennedlægningsfræser fungerer ved at dens knivaksel roterer modsat en almindelige fræser.

Dette gør, at alt sten, jord og jordknolde bliver smidt bagom i fræseren. Her rammer de et gitter, gitteret får større dele (såsom sten) til at falde ned først og jorden ovenpå. Bagerst er monteret en gittertromle, der efterlader et perfekt så bed. 

Vi har et bredt udvalg af maskiner til anlæg og vedligehold af Biodiversitet.

Vi har forskellige typer såmaskiner, fingerklippere og selvfølgelig traktorerne til at drive dem

Sønderup Maskinhandel A/S har importeret MURATORI produkter siden 1994. Vi var nogle af de første til at introducere stennedlægnings fræsning i Danmark og har en stor specialviden om det. Muratori har igennem årene udviklet en række stennedlægningsfræsere - så vi kan præsentere et program der rummer stennedlægningsfræsere fra 62 cm (til tohjulede traktorer) til 405 cm. Vi har 7 forskellige modeller af stennedlægningsmodeller i programmet og kan derfor altid finde en model, der passer til jer.​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Vi er en handelsvirksomhed, der har specialiseret os i at importere park- og anlægsmaskiner.

Læs cookiedeklaration.

Kontaktoplysninger

Sønderup Maskinhandel A/S

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: +45 98653255

E-mail: mail@fbdk.dk